Top
  >  LIFESTYLE   >  ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ BACKPACK ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα τελευταία χρόνια, όπου ασχολούμαι με το travel blogging, χρειάζεται να ταξιδεύω συχνότερα. Μιας και τα ταξίδια μου πλέον δεν γίνονται μόνο για λόγους αναψυχής, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό είναι επαγγελματικά, έχουν αλλάξει και οι ανάγκες μου. Όταν ταξιδεύω καλούμαι να δημιουργώ και περιεχόμενο. Άρα, είναι απαραίτητο να έχω μαζί μου συγκεκριμένο εξοπλισμό. Θα μου πεις τώρα, γιατί σου τα λέω όλα αυτά! Και με το δίκιο σου. Θα σου πω όμως ότι σου τα λέω γιατί η γνώση καλό είναι να μοιράζεται, και εγώ ανακάλυψα το πιο πρακτικό backpack για τα ταξίδια μου. Και άμα είναι τέλειο για έναν travel blogger που ενδεχομένως έχει αυξημένες απαιτήσεις, για εσένα που διαβάζεις και αγαπάς τα ταξίδια είναι απλά ιδανικό.

Εδώ και δύο μήνες περίπου, δοκίμαζα τα deck9 bags. Πιο συγκεκριμένα, πήρα μαζί μου σε πλοία, αεροπλάνα, αυτοκίνητα τα εξής δύο. Το Roll Top Bag (waxed canvas) και το Hump Bag (waxed canvas). Αυτό που έψαχνα λοιπόν από ένα σακίδιο πλάτης ήταν η εργονομία. Και τι εννοώ με αυτό; Θα σου αναφέρω τα πράγματα που χρειάζομαι μαζί μου σε κάθε ταξίδι και θα καταλάβεις.

Έχω λοιπόν μαζί μου τα εξής:

 • Laptop
 • Φωτογραφική μηχανή DSLR
 • Τρίποδο
 • GoPro και τα αξεσουάρ της
 • Κινητό τηλέφωνο
 • Σημειωματάριο/Scrapbook
 • Ταξιδιωτικά έγγραφα
 • Βιβλίο ή Kindle (για τις ώρες αναμονής σε τρένα/πλοία/αεροπλάνα)
 • Ταξιδιωτικός οδηγός
 • Πορτοφόλι
 • Θερμός με νερό
 • Φορτιστές για όλα τα ηλεκτρονικά παραπάνω

Ουκ ολίγα ε; Να σημειωθεί εδώ ότι όλα αυτά τα χρειάζομαι συνέχεια μαζί μου και εύκολα προσβάσιμα.

 

Μέχρι στιγμής λοιπόν δεν είχα βρει κάποιο σακίδιο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου, να έχει ωραίο σχεδιασμό και να είναι οικονομικά προσιτό. Από τον Σεπτέμβριο όμως, στα ταξίδια που έχω κάνει, έχω μαζί μου το Hump Bag. Ήθελα πριν γράψω γι’ αυτό να είμαι 100% σίγουρη ότι είναι το ιδανικό. (Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι εδώ πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε!). Με εσωτερική θήκη για laptop, 3 ξεχωριστούς χώρους με φερμουάρ και 2 πλαϊνές ανοιχτές θήκες είναι ό,τι χρειαζόμουν.

Στη μεσαία θήκη ταξιδιωτικά έγγραφα, πορτοφόλι, μίνι νεσεσέρ, σημειωματάριο. Στη μικρότερη μπροστά action camera και τα αξεσουάρ. Στη μεγάλη πίσω το laptop, φορτιστές, φωτογραφική μηχανή, βιβλίο και ό,τι άλλο χρειάζεται και στο πλάι τρίποδο και μπουκαλάκι νερό. Και έτοιμη για επιβίβαση!

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που χρησιμοποίησα το Hump Bag δεν έχω χρειαστεί κάτι άλλο. Δοκίμασα κάποιες μέρες και το σακίδιο Roll Top Bag. Αν και πιο ευρύχωρο προτιμώ να το χρησιμοποιώ αντί βαλίτσας για κοντινά ή ολιγοήμερά μακρινά ταξίδια. Και αυτό γιατί ενώ έχει τέλειο σχεδιασμό, προσωπικά η έλλειψη πολλαπλών χώρων/θηκών είναι κάτι που με δυσκόλεψε από το να το έχω σαν βασικό σακίδιο πλάτης.

Αν λοιπόν ζητάς κι εσύ άνεση και στυλ στα ταξίδια σου ή στην καθημερινότητά σου, στο site της D9 σου εγγυώμαι ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Ε.Φ.

Περισσότερα σακίδια θα βρείς στο site της εταιρείας deck9bags


Δες περισσότερες εικόνες από τα ταξίδια μου στο instagram


*Disclaimer: Το post δεν είναι sponsored/χορηγούμενο. Τα σακίδια ήταν μια ευγενική pr δωρεά από την εταιρεία. Το κείμενο βασίζεται αποκλειστικά σε προσωπική άποψη και εμπειρία.


*Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση του κειμένου και του περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή μου. (ν.2121/1993)

post a comment